U zoekt een een huishoudhulp met dienstencheques in Hemiksem?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR HUISHOUDHULP OF UW SOLLICITATIE DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

U woont in Hemiksem en bent op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve poetshulp die bij u in Hemiksem komt poetsen? Dan bent u bij Dienstenchequebedrijf PoetsCo aan het goede adres voor een poetshulp in Hemiksem! Wij voorzien u niet enkel van een hulp in het huishouden in Hemiksem, maar wij helpen u ook verder met al uw vragen over de elektronische of papieren dienstencheques die u nog zou hebben. Van vragen over bestellen tot vragen over de betaling, Dienstenchequebedrijf PoetsCo is uw ideale partner!

Waarom een poetshulp via dienstencheques?

Het in huis nemen van schoonmaakhulp in Hemiksem via dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • Onze huishoudhulpen hebben een sociaal statuut dus er is geen notie van zwartwerk;
  • Kwalitatieve en betrouwbare poetshulp voor een laag bedrag dankzij dienstencheques.

Door het invullen van het contactformulier op deze website komt u rechtstreeks in contact met Dienstenchequebedrijf PoetsCo te Tienen. Door onze sterke aanwezigheid in de regio kunnen wij u vlot een kwalitatieve poetshulp aanbieden in Hemiksem! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,5/5 gebaseerd op 32 beoordelingen.