U zoekt een een huishoudhulp met dienstencheques in Herenthout?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR HUISHOUDHULP OF UW SOLLICITATIE DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

U woont in Herenthout en bent op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve hulp in het huishouden die bij u in Herenthout komt poetsen? Dan bent u bij Dienstenchequebedrijf PoetsCo aan het goede adres voor een schoonmaakhulp in Herenthout! Wij voorzien u niet enkel van een poetshulp in Herenthout, maar wij helpen u ook verder met al uw vragen over de papieren of elektronische dienstencheques die u nog zou hebben. Van vragen over bestellen tot vragen over de betaling, Dienstenchequebedrijf PoetsCo is uw ideale partner!

Waarom een hulp in het huishouden via dienstencheques?

Het in huis nemen van hulp in het huishouden in Herenthout via dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • Een sociaal statuut van de huishoudhulp (geen zwartwerk);
  • Een beperkt bedrag per dienstencheque voor een kwalitatieve en betrouwbare poetshulp.

Door het invullen van het contactformulier op deze website komt u rechtstreeks in contact met Dienstenchequebedrijf PoetsCo te Tienen. Door onze sterke aanwezigheid in de regio kunnen wij u vlot een kwalitatieve poetshulp aanbieden in Herenthout! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4/5 gebaseerd op 25 beoordelingen.