U zoekt een een poetshulp met dienstencheques in Meensel-Kiezegem?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR HUISHOUDHULP OF UW SOLLICITATIE DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

U woont in Meensel-Kiezegem en bent op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve huishoudhulp die bij u in Meensel-Kiezegem komt poetsen? Dan bent u bij Dienstenchequebedrijf PoetsCo aan het goede adres voor een poetshulp in Meensel-Kiezegem! Wij voorzien u niet enkel van een schoonmaakhulp in Meensel-Kiezegem, maar wij helpen u ook verder met al uw vragen over de papieren of elektronische dienstencheques die u nog zou hebben. Van vragen over bestellen tot vragen over de betaling, Dienstenchequebedrijf PoetsCo is uw ideale partner!

Waarom een huishoudhulp via dienstencheques?

Het in huis nemen van schoonmaakhulp in Meensel-Kiezegem via dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • Onze huishoudhulpen hebben een sociaal statuut dus er is geen notie van zwartwerk;
  • Kwalitatieve en betrouwbare poetshulp voor een laag bedrag dankzij dienstencheques.

Door het invullen van het contactformulier op deze website komt u rechtstreeks in contact met Dienstenchequebedrijf PoetsCo te Tienen. Door onze sterke aanwezigheid in de regio kunnen wij u vlot een kwalitatieve schoonmaakhulp aanbieden in Meensel-Kiezegem! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,8/5 gebaseerd op 37 beoordelingen.