U zoekt een een huishoudhulp met dienstencheques in Spiere-Helkijn?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR HUISHOUDHULP OF UW SOLLICITATIE DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

U woont in Spiere-Helkijn en bent op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve schoonmaakhulp die bij u in Spiere-Helkijn komt poetsen? Dan bent u bij Dienstenchequebedrijf PoetsCo aan het goede adres voor een poetshulp in Spiere-Helkijn! Wij voorzien u niet enkel van een poetshulp in Spiere-Helkijn, maar wij helpen u ook verder met al uw vragen over de papieren of elektronische dienstencheques die u nog zou hebben. Van vragen over bestellen tot vragen over de betaling, Dienstenchequebedrijf PoetsCo is uw ideale partner!

Waarom een poetshulp via dienstencheques?

Het in huis nemen van poetshulp in Spiere-Helkijn via dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • Van zwartwerk is er geen sprake! Al onze huishoudhulpen hebben een sociaal statuut;
  • Dienstencheques zijn voordelig voor uw portemonnee.

Door het invullen van het contactformulier op deze website komt u rechtstreeks in contact met Dienstenchequebedrijf PoetsCo te Tienen. Door onze sterke aanwezigheid in de regio kunnen wij u vlot een kwalitatieve hulp in het huishouden aanbieden in Spiere-Helkijn! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,6/5 gebaseerd op 44 beoordelingen.